Garantiebepalingen

 

Garantiebepalingen Starjuwelier.nl

Bij altinbasjuwelier.nl volgen we strikt de garantiebepalingen van onze leveranciers om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke garantieservice ontvangt. Voor alle merkartikelen en horloges geldt een garantietermijn van minimaal 1 jaar. Daarnaast bieden we onze “Niet Goed Geld Terug” garantie van 30 dagen, waarover u meer kunt lezen in onze [ruilen / retourneren voorwaarden].

Garantiebewijzen:

Voor sieraden dient de factuur als garantiebewijs.

Wat valt niet onder de garantie?

  1. Overmatige of onnatuurlijke schade en slijtage: De garantie dekt geen schade die het gevolg is van buitensporig of onnatuurlijk gebruik van het product, evenals normale slijtage die optreedt bij dagelijks gebruik.

  2. Schade door onjuist gebruik: Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, misbruik, verwaarlozing, of het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing valt niet onder de garantie.

  3. Glasbreuk: Glasbreuk, inclusief krassen op glazen oppervlakken, wordt niet gedekt door de garantie, tenzij anders vermeld op het moment van aankoop.

  4. Kroon en schroef van het horloge: De garantie dekt geen schade aan de kroon of schroef van het horloge, aangezien deze gevoelige onderdelen zorgvuldig moeten worden behandeld.

  5. Horlogeband: De garantie dekt geen slijtage of schade aan horlogebanden, aangezien deze onderhevig zijn aan natuurlijke slijtage.

  6. Batterij: Batterijen hebben een beperkte levensduur en vallen niet onder de garantie. Vervanging van batterijen is de verantwoordelijkheid van de klant.

  7. Uitgevallen steentjes: Het verlies van steentjes van sieraden, zoals diamanten of edelstenen, valt niet onder de garantie.

Garantie vervalt:

De garantie vervalt in de volgende gevallen:

  1. Zelf openen van de deksel van het horloge.
  2. Bij onjuist gebruik.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw aankoop bij Starjuwelier.nl probleemloos verloopt en dat u tevreden bent met de geleverde producten. Als u vragen heeft over onze garantiebepalingen of als u een garantieclaim wilt indienen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn er om u te assisteren.

Read more