Veelgestelde vragen

VRAGEN

 • Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?
 • Wat zijn de verzendkosten naar andere landen?
 • Op de website staat dat een model op leverbaar is, maar nu krijg ik toch een bericht dat het model er niet is?
 • Ik heb een model op de website gezien met een korting. Geldt deze korting ook in de winkels?
 • Kan ik modellen bekijken in de winkel?
 • Ik krijg een foutmelding als ik met Afterpay wil betalen?
 • Kan ik iets bestellen en meteen laten graveren?
 • Ik heb een ringenbos ontvangen, hoe meet ik de juiste maat op?
 • Is de prijs die op de website staat altijd correct?

ANTWOORDEN

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?
Binnen Nederland worden alle bestellingen vanaf €29,99 gratis verzonden. Bij bestellingen onder €29,99-  worden verzendkosten à €2,50 in rekening gebracht. 

Wat zijn de verzendkosten naar andere landen?
Voor alle bestellingen naar Belgie en Duitsland worden €9,- verzendkosten in rekening gebracht.

Voor alle bestellingen naar Oostenrijk, Monaco, Luxemburg, Italie en Frankrijk worden €15,- verzendkosten in rekening gebracht.

Voor alle bestellingen naar Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Tsjechie, Slovenie, Slowakijke, Spanje en Zweden worden €20,- verzendkosten in rekening gebracht. 

Op de website staat dat een model op leverbaar is, maar nu krijg ik toch een bericht dat het model er niet is?
Helaas gebeurt het wel eens dat een artikel bij ons verkeerd op vooraad staat. Wij doen ons best om dit tot een minimum te beperken.
Indien dit gebeurt proberen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen en daarbij een aantal opties aan te bieden.

Ik heb een model op de website gezien met een korting. Geldt deze korting ook in de winkels?
Alle kortingen gelden ook in de winkel.

Kan ik modellen bekijken in de winkel?
Ja, u kunt de modellen ook in winkel bekijken. Wij raden wel eerst contact op te nemen voordat u komt of het product wel in de winkel is.

Ik krijg een foutmelding als ik met Afterpay wil betalen?
U kunt bij vragen over betalingen via acceptgiro altijd contact met AfterPay opnemen via 020 7 230 270 of klantenservice@afterpay.nl.

Let op: Afterpay is dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur. Wij adviseren om uw vragen per e-mail te sturen.

Kan ik iets bestellen en meteen laten graveren?
Het is bij ons inderdaad mogelijk om een sieraad bij ons te laten graveren bij ons. Het plaatsen van een gravure zien wij als service voor onze klanten, waardoor we geen kosten berekenen.
Houdt u er wel rekening mee dat als u iets laat graveren het artikel niet meer retour gestuurd kan worden. U kunt uw wensen qua gravure vermelden op de product pagina, als er dit niet mogelijk is bij een product pagina dan betekent dat die product niet gegraveerd kan worden.

Ik heb een ringenbos ontvangen, hoe meet ik de juiste maat op?
Na het opmeten van de juiste maat, mag u ons per per e-mail de juiste maten en gewenste gravure doorgeven via info@tgoldcenter.

Neem de volgende tips in ogenschouw bij het bepalen van uw ringmaat:

 • Meet uw ringmaat bij voorkeur op bij kamertemperatuur. Een te warme of te koude omgeving kunnen ervoor zorgen dat de maat niet accuraat is.
 • Bij zwangere vrouwen kan het voorkomen dat de vingers iets opgezet zijn, waardoor de ring na de zwangerschap wellicht te groot kan zijn. Let hier op bij het opmeten van de maat.
 • Pas de ringen om en beslis zelf de ringmaat door te voelen welk ring het meest comfortabel is. Het mag namelijk niet te strak of te los zijn.
 • Op de ringen heb je kan de ene kant letter en cijfer combinatie, bijvoorbeeld C09 en 17.0mm. Als dit uw maat is geef een van deze codes door per email.
 • Het is niet meer mogelijk om de ringen te retourneren, aangezien deze speciaal voor u besteld worden.

Is de prijs die op de website staat altijd correct?
De prijsvermelding is altijd onder voorbehoud van prijswijzigingen. Hierdoor kan het helaas wel eens voorkomen dat er een verschil zit de tussen de aangegeven prijs en de werkelijke prijs, zeker door de fluctuerende goudkoers.

0