Frequently Asked Questions

Automatisch verzekerd

Bij Starjuwelier.nl is de bestelling automatisch verzekerd. Deze verzekering is gratis inbegrepen bij de verzending.

Verzendkosten

Bestellingen boven €49,99 worden gratis en verzekerd verzonden.
Bestellingen tot €10, zijn de verzendkosten €10.
Bestellingen van €10 tot €20, zijn de verzendkosten €8.
Bestellingen van €20 tot €49,99, zijn de verzendkosten €5.

Bij elke product wordt de levertijd aangegeven. Dit blijft altijd een indicatie. Het kan wel eens gebeuren dat een artikel uiteindelijk niet op voorraad is. We proberen u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen.

Levering van meerdere artikelen

Wanneer u meerdere artikelen bij ons heeft besteld proberen we deze artikelen tegelijk te leveren. De levertijd van uw bestelling wordt in dit geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Wilt u graag dat we de artikelen verzenden in deelleveringen, neemt u dan contact met ons op.

Onze bestellingen worden verstuurd met PostNL. Zodra we uw bestelling aanbieden bij PostNL ontvangt u een mail met een Track en Trace code als u aangetekend verzendmethode heeft gekozen. Via deze Track en Trace code kunt u uw zending volgen op de website http://www.tracktrace.nl. Na deze verzendbevestiging wordt uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd.

Wilt u uw bestelling op een andere datum uitgeleverd hebben geeft u dit dan aan in een mail onder vermelding van uw naam en ordernummer. We zullen onze uiterste best doen om uw bestelling op die dag te leveren.

Als u een pakje aangeboden krijgt en het is ernstig beschadigd of opengemaakt adviseren we u dit pakje niet aan te nemen. Wanneer u dit wel doet dan vervalt de garantie en de verzekering. Dit kan soms ernstige gevolgen hebben. Weiger daarom het pakket, laat de koerier het weer meenemen en neem contact met ons op.

Neem de volgende tips in aandacht bij het bepalen van uw ringmaat:

  • Meet uw ringmaat bij voorkeur op bij kamertemperatuur. Een te warme of te koude omgeving kan ervoor zorgen dat de maat niet accuraat is.
  • Bij zwangere vrouwen kan het voorkomen dat de vingers iets opgezet zijn, waardoor de ring na de zwangerschap te groot kan zijn. Houd daarom rekening hiermee tijdens het meten van de vinger maat.
  • Pas de ringen om en beslis zelf de ringmaat door te voelen welk ring het meest comfortabel is. Het mag namelijk niet te strak of te los zijn.
  • Op de pasring kun je de maat aflezen, bijvoorbeeld C09 en 17.0mm. Als dit uw maat is, geef een van deze codes door per email.
  • De ringen mogen niet meer geruild worden als de maat achteraf toch niet de juiste maat is omdat deze speciaal voor u besteld en gemaakt zijn.

Na het opmeten van de juiste maat, mag u ons per email de juiste maten en gewenste gravure doorgeven via info@altinbasjuwelier.nl