14 dagen ruilen/retour

Betalen

Betaalmethodes

Op altinbasjuwelier.nl kunt u betalen met volgende betaalmethodes:

ideal iDEAL

iDEAL is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode voor webwinkels in Nederland. Het grote voordeel van een iDEAL betaling is dat deze gegarandeerd is. Het is voor de consument niet mogelijk het geld te storneren(terugboeken).

Met iDEAL QR is het mogelijk een QR code te scannen op bijvoorbeeld een factuur van een webwinkel. Door het scannen van de code hoef je geen gegevens meer in te geven en is het mogelijk direct een betaling foutloos uit te voeren.

Download de iDEAL QR app in de Apple App Store of in de Google Play Store

Hoe werkt het?

Als je het winkelmandje gaat betalen en voor iDEAL kiest in de checkout dan wordt je doorverwezen naar het betaalscherm van je eigen bank. De webwinkel ontvangt hiervan een melding in het overzicht welke na succes van betaling op succes springt. U kunt daarna uw bestelling volgen als u een account aanmaakt tijdens het bestellen.

De voordelen van iDEAL op een rij

  • Veilige betaling via eigen bank
  • iDEAL is vertrouwd onder de consumenten
  • Refund met één knop in het transactieoverzicht
  • Snel en makkelijk via smartphone betalen middels iDEAL app
  • Betalen per transactie zonder variabele kosten
  • Ondersteund door alle Nederlandse banken

 bunq

bunq is de eerste mobile only bank van Nederland. Met de bunq-app kan je via smartphone of tablet gemakkelijk en snel online afrekenen, zonder tussenkomst van iDEAL. Dat maakt bunq een innovatieve betaalmethode om in te spelen op de toenemende behoefte aan mobiel betalen.

 

 

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht in je app of per e-mail. Deze kan je direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

AfterPay voert voor altinbas.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Klik hier voor voorwaarden.

 


PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd.

Je kunt met PayPal eenvoudig betalen door middel van je e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. Het is ook mogelijk om het PayPal account op te waarderen zodat en een PayPal saldo aanwezig is.

bancontact

Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Bancontact is de betaalmethode voor de Belgische klanten.

 

0