14 dagen ruilen/retour

Betalen

Betaalmethodes

Op altinbasjuwelier.nl kunt u betalen met volgende betaalmethodes:

ideal iDEAL

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor iDEAL betalingen.
 
iDEAL  is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland onder de online shoppers. Minimaal 60% van de online transacties door Nederlandse consumenten wordt met deze betaalmethode uitgevoerd. De betaalmethode, die zorgt voor een directe betaling (zonder een verwerkingsperiode), is snel, vertrouwd en veilig.
 
iDEAL is als populaire betaalmethode volledig geïntegreerd met de online bankomgevingen van de Nederlandse banken. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, RegioBank en Van Lanschot Bankiers.
 
De voordelen van iDEAL op een rij
  • Veilige betaling via eigen bank
  • iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland
  • iDEAL is vertrouwd onder de consumenten
  • Ondersteund door alle Nederlandse banken

Het betaalproces met iDEAL 

De klanten kunnen uit betaalmethoden kiezen voor iDEAL. De klant wordt vervolgens doorgestuurd naar zijn of haar online bankomgeving. De betaalgegevens zijn in de online bankomgeving al ingevoerd. De consument hoeft alleen de betaling te bevestigen.

Nadat de klant de betaling heeft bevestigd veranderd de status van de betaling in uw account naar "bestelling in behandeling". Klaar, uw bestelling word altijd binnen de productpagina aangegeven levertijd aan de klant bezorgt. 

 


Kosten: Wij rekenen geen kosten voor PayPal betalingen.
 
PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd.

Je kunt met PayPal eenvoudig betalen door middel van je e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. 

 

bancontact

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor Bancontact betalingen.
 
Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Bancontact is de betaalmethode voor de Belgische klanten.
0