14 dagen ruilen/retour

Betalen

Op Altinbasjuwelier.nl kunt u betalen met:

bankoverboekingBankoverboeking.

U kiest bankoverboeking als betaalmethode om af te rekenen. Na bevestigen van bestelling krijgt u een e-mail met gegevens over uw bestelling. U maakt het bedrag over op het bankrekening welk vermeld is op het e-mail. Bij de omschrijving vermeld uw factuurnummer en naam. U betaald geen toeslag op het order bedrag. 

Het is het meest geaccepteerde betaalmiddel voor online betalingen. Alle klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING bank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Knab bank, Bunq en Van Lanschot Bankiers kunnen eenvoudig gebruik maken van iDEAL. Kies iDEAL en uw bank en bevestig uw bestelling, u komt dan in betaalomgeving van uw eigen bank. Volg de instructies van uw bank en de betaling is veilig en snel gedaan. U betaald geen toeslag op het order bedrag. 

 billink

Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt achteraf hetgeen dat je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig! U betaald 1.5% toeslag + € 1 op het order bedrag.

 

Logo iDeal

Online betalen met Bancontact/Mister Cash is veilig en snel. Bancontact/MisterCash is de betaalmethoden voor de Belgische klanten.

 

Logo iDeal

SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. De klanten komen op een universele betaalpagina van Sofort die achter de schermen met veel Europese banken gekoppeld kan worden. Het grote voordeel van deze betaalmethode is dat u eenvoudig kunt betalen in veel Europese landen.

 giro

Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland.

 

Afbeeldingsresultaat voor paypal

Betalen met je bankrekening, creditcard of PayPal-saldo, het kan allemaal vanuit één plek. Je hebt alleen je e-mailadres en wachtwoord nodig.

0